Eskitme Tuğla

Eskitme tuğla veya barok eskitme tuğla yapısı ve görünümü itibariyle kullanılan mekanlara estetik ve kaliteli bir görünüm sunan bir tuğla çeşididir. Kültür tuğlası çeşitleri arasında yer alır. Modern bir görünüm sunarken aynı zamanda tarihi bir hissiyatı da içinde barındıran bir tuğladır. Barok tuğla hem ülkemizde hem de yurt dışında oldukça sık kullanılan dekoratif modellerden biridir. Doğallığı ve tarihi dokusu tercih sebeplerinden birini oluşturmaktadır.

Birçok alana uygulanabilecek türden bir tuğla çeşidi olması ve çeşitlerinin bulunması nedeniyle mekanların vazgeçilmezleri arasında yer almayı başarmıştır. Eskitme tuğla, farklı dokuları ve renkleri ile ihtiyaca göre her alana uygulanabilecek nitelikte işlevselliğe sahiptir.

Eskitme Tuğla Duvar Kaplama ile İhtişamı Yakalayın

Eskitme tuğla duvar kaplama işlemlerini Kayalar Decor olarak mekanınızın ihtişamını arttıracak düzeyde kaliteli malzemeler eşliğinde gerçekleştiriyoruz. Hem kaliteyi hem de estetiği bir arada buluşturmayı hedefleyerek iç mekanlarda ve dış cephelerde yapıların ön plana çıkmasını sağlıyoruz.

Sıradanlığın dışına çıkmak, göze hitap eden görsellikle zengin görünüm kazandırmak eskitme tuğla kaplama ile oldukça pratiktir. Kayalar Decor’un alanında profesyonel ustalarından alacağınız hizmetle farklılığı ve özgünlüğü aynı çatı altında bulundurabilirsiniz.

Yenilikçi bir yapı inşa etmek istiyorsanız, gelenekselliği ve modernliği harmanlamak iyi bir seçim olacaktır. Çünkü samimi, sıcak ve etkili bir görsel sunum bu otantik hava ile vuku bulacaktır.

Eskitme Tuğla Kaplama Kullanım Alanları

Eskitme tuğla kaplama binaların dış cephesiyle birlikte evlerin veya iş yerlerinin dekoratif yapısını zenginleştirmede rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bu nedenle oldukça geniş bir kullanım alanına sahip bir kültür tuğlası çeşidimizdir. Ayrıca farklı renk ve dokuları bulunması sebebiyle her ortama uyum sağlayabilecek nitelikte dizaynı yapılabilir. Bu noktadan hareketle aşağıdaki alanlarda eskitme tuğlama kaplama yapabilirsiniz.

  • Binaların dış cephelerinin tamamına veya kısmi bir bölümüne yapabilirsiniz.
  • Evlerde yer alan odaların duvarlarının tamamına veya bir kısmına bu tuğlaları ördürebilirsiniz. Böylelikle ilgi çekici ve hoş bir görünümü yansıtmış olursunuz.
  • Ofis veya iş yerlerinde ister tüm duvarlara isterseniz de bir duvarına olacak şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.
  • Tv üniteleri arkasındaki duvar kısmına da müşterilerimizin sıklıkla yaptırdığını söyleyebiliriz.