Kaplama Taş

Kaplama taş, binaların veya evlerin dış kaplamasını sağlayan taşlarla örülmesi işlemidir. Yapılarınızın doğal bir görünüm kazanmasını sağlamak, istediğiniz modele veya tarza uygun bir bina görüntüsü elde etmek istiyorsanız taş cephe kaplama uygulaması yaptırabilirsiniz. Bununla birlikte yalnızca dış cephe değil iç mekanlarda da kaplama taş yaptırarak istediğiniz dekoratif oda görünümünü de elde edebilirsiniz.

Kaplama taş yaptırdığınızda, aslında betonarme veya prefabrik gibi evlerinizin doğal taş görünümüne kavuşturmuş oluyorsunuz. Evin modernize havasını doğallıkla bütünleştirmek istediğinizde dış cephe kaplamaları yapabilirsiniz. Böylelikle benzerlerinden ayrıştırarak, yenilikçi bir görünüm elde edersiniz.

Kayalar Decor olarak sunduğumuz uygun fiyat kalitesi ve temiz, titiz işçiliğimizle dilediğiniz görünümü sizlere sağlamak için faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Dış Cephe Taş Kaplama

Dış cephe taş kaplama yaptırmak istiyorsanız çeşitli kaplama taş modellerimiz bulunmaktadır. Mimari yapılarda ortaya konulan farklılığın en gözde tercihlerinden birini oluşturan bu hizmetimiz estetik ve otantik görünümüyle benzersiz bir görünüme ulaşmanızı sağlayacaktır.

Dekoratif ev yapılarında tuğla sektöründe imzasını atan kaplama taş modelleri doğallığın da simgesi olmuştur. Üstelik farklı renk seçeneklerinin olması ve farklı yapısal özelliklerinin bulunması müşterilerimizin tercih sebeplerini arttıran faktörlerdir.

Doğal taş kaplama sağlamlığı ve dayanıklılığı sebebiyle evlerin korunmasında oldukça etkilidir. Kayalar Decor olarak kullandığımız kaplama taşların, doğal taşlardan üretilerek kaliteli malzemeler olması konusunda son derece titiz davranıyoruz. İster dış cephe kaplama taş isteyin isterseniz iç mekanlarınıza dekoratif görsellik oluşturmak isteyin. Tüm isteklerinize ve ihtiyaçlarınıza en uygun kaplama taş ile hizmetinizdeyiz.

Kaplama Taş Avantajları Nelerdir?

Kaplama taş niteliği gereği oldukça işlevsel ve güzel bir malzemedir. Bu nedenle her ortama en ideal uyumu sağlar. Çeşitliliği nedeniyle her mekana uygun şekilde tasarım ve renk opsiyonlarına sahiptir. Bu sayede estetik duruş kolaylıkla sağlanabilmektedir.

Kaplama taş yapısı, yarı hafif bir ağırlığa sahiptir. Bu sebeple kolay uygulanabilir bir avantaja sahiptir. Ayrıca son derece güçlü bir taş olup, yontulabilir ve kesilebilir bir özelliğe sahiptir. Bunun avantajı ise sonrasında istediğiniz şekli sizin de verebileceğiniz anlamına gelmektedir.

Kayalar Decor ayrıcalığı ile alacağınız kaplama taş hizmetine oldukça uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.